Inici
Mapa del Lloc
On sóm?
Horaris
Contacte
Història
Fotos Campionats
Fotos Festivals
Premsa
Links
WebMail
Reglaments
InfoClub
Clipping
Llibre de Visites

 

Els inicis del club

El Club de Patinatge Artístic Canyelles, es creà el Gener del 2000, en el barri de Canyelles de Barcelona.

Té com a objectiu el foment, el desenvolupament i la pràctica de l'activitat física i esportiva del Patinatge Artístic, i està afiliat a la Federació Catalana de Patinatge.

El Planter del club, és d' uns 30 patinadors/es, en les diferents modalitats i en edats compreses entre els 3 i els 25 anys.

L'interès primordial d'aquest club, és oferir l'activitat de patinatge artístic als nens i nenes del barri, tot i que contem amb un nombre important de patinadors/es d'altres barris de Barcelona, integrats totalment al club i al barri..

La filosofia de l'entitat, és aprofitar el fet que és un esport individual que cada nen o nena el practicarà al seu ritme, sense les pressions que pot tenir en un esport d'equip.

Hi ha un equip de competició que participa en els diferents campionats que organitza la federació, però també hi ha un grup de patinadors/es que simplement patinen per fer un esport que els agrada i que no els interessa la competició

Com tots sabem el patinatge artístic no només està considerat un esport, sino que hi ha una part d'art en la seva execució. Tambè és important saber, que en aquest esport es realitza un treball de psicomotricitat, equilibri, coordinació, orientació en l'espai, dansa... molt important en el desenvolupament dels infants.

En aquests moments l'equip , el formen l' entrenador Nacional, ALBERT RUIZ, en col·laboració tècnica de la monitora ADELAIDA SORIANO per a la Iniciació esportiva.

 

  

CPA Canyelles 616937507 - 655613242  | cpacanyelles@cpacanyelles.com